+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

18:06
HiSky - a fost certificată în Republica Moldova

HiSky a devenit cea mai nouă companie aeriană din Republica Moldova. Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova a emis la data de 26 ianuarie 2021 certificatul de operator aerian (AOC) companiei HiSky. AOC-ul moldovenesc (cu numărul MD-025) devine dovada că proiectul HiSky are planuri mari pentru următorii ani.

Pe lângă faptul că a obținut AOC-ul moldovenesc, HiSky este prima companie ce va deține două certificate de operator din REPUBLICA MOLDOVA și ROMÎNIA. 

DETALII DESPRE CERTIFICATELE (AOC) ÎN LINK DE MAI JOS: https://hisky.aero/certificate

Amintim că HiSky a anunțat contracte de achiziție în regim dry-lease a două aeronave de tip Airbus (vârsta medie: 15 ani), partener fiindu-le Air Lease Corporation - o companie lideră pe piața leasing-lor avia, cu un portofoliu investițional de peste 22 miliarde USD.

În perioada ce urmează compania HiSky va pune în vânzare bilete și va anunța oficial rutele pe care le va opera, dar și când vor debuta zborurile comerciale.

Despre HiSky:

HiSky este o companie cu capital sută la sută privat apărută din dorința sinceră de a deveni o alternativă atractivă pe piața locală și regională. Compania pornește la drum având la bord specialiști cu multă experiență în domeniu și o echipă care împărtășește aceeași pasiune: pasiunea pentru industria aviatică.

Operăm zboruri din Cluj, Iași și Chișinău către cele mai importante destinații din Europa. Politica noastră de prețuri îmbină armonios principiile low-cost cu o gamă largă de servicii adiționale taxate de o manieră transparentă astfel încât pasagerii să aibă deplină stăpânire financiară pe alegerea lor. Serviciile HiSky se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus, dar indiferent pe care-l veți alege, veți avea parte de siguranță, calitate și o abordare cu stil.

Suntem la curent cu ultimele trenduri culturale şi sociale şi respectăm cele mai înalte standarde de siguranţă şi confort.

Ştim fără pasiune și o permanentă atenţie acordată detaliilor, nu poate exista distincţie și progres.

Suntem sinceri cu pasagerii noştri, cărora vrem să le arătăm că oferirea unor servicii bune se poate face numai cu stil.

Vom strădui să devenim una dintre companiile aeriene de top în ceea ce privește rețeaua de zbor, distanța și orele, pasagerii și cantitățile de marfă, flota, gama de servicii și spectrul de destinații.

Categorie: NOUTĂȚI HISKY | Vizualizări: 603 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar